Deep Democracy

‘Leren luisteren naar alle stemmen’

Deep Democracy Noord

Vind het belangrijk dat mensen zichzelf kunnen zijn, hun eigenheid mogen tonen en daarin geaccepteerd worden. Wij stimuleren mensen om te luisteren naar elkaar, vooral naar de geluiden die anders zijn. In al onze activiteiten vind je dit terug.

Wij bieden op diverse locaties in het Noorden van Nederland verschillende trainingen, workshops en Masterclasses Deep Democracy aan. Eén ding hebben ze gemeen: je kijkt daarna nooit meer hetzelfde naar de dynamiek in groepen en jouw eigen rol daarin.

Onze trainingen en workshops zijn interessant voor iedereen die geïnteresseerd is in de werking van groepen. Sommige trainingen zijn specifiek gericht op iedereen die werkt met duo’s, groepen of (grote) groepsconversaties.

Sandra Buith

Sandra Buith

Kenmerkend voor Sandra: enthousiast, nieuwsgierig, optimistische aanmoediger, oprecht, verbinder, open blik. Sandra is moeder van 2 dochters en woont in Oentsjerk.  

Lian Nijenhuis

Lian Nijenhuis

Kenmerkend voor Lian: sportief, nuchter, eerlijk, energieke aanjager, verbinder, open blik. Lian is moeder van 3 dochters en woont in Mildam.

Geen Resultaten Gevonden

De pagina die u zocht kon niet gevonden worden. Probeer uw zoekopdracht te verfijnen of gebruik de bovenstaande navigatie om deze post te vinden.

Wat vinden deelnemers?

De training heeft mij veel gebracht. Met Deep Democracy maak je zichtbaar wat de échte issues zijn in een groep. Samen kom je tot oplossingen die je alleen nooit had bedacht. Er komt meer evenwichtigheid in inbreng in een groep. Het biedt ruimte voor nuanceringen in standpunten. Het lijkt alsof je tegenover elkaar staat, maar dat blijkt niet altijd zo te zijn. Er blijken meer raakvlakken te zijn dan je van tevoren dacht. Uit de groep halen wat er echt speelt en wat er moet. Mensen komen op een oordeel -loze manier in gesprek.

Carolien Coerts

Teamcoach/Trainer

Aanmelden voor de gratis weblogs

Je bent succesvol aangemeld.