Deep Democracy Trainingen

‘Leren luisteren naar alle stemmen’

Trainingen Deep Democracy

Ontdek de invloed van groepsdynamiek op besluitvorming…..
Ervaar hoe je optimaal alle wijsheid en potentieel in jezelf, je team en je organisatie kan benutten…
Versterk jezelf, jouw team en of organisatie met een andere kijk op besluitvorming en conflicthantering…

We maken gebruik van Deep Democracy de Lewis methode; een praktische methode gericht op het verbeteren van relaties tussen mensen. ‘Democratisch’, omdat elke invalshoek er toe doet. ‘Deep’ omdat het de communicatie tussen mensen opent voorbij de verschillen. Voor iedereen bruikbaar in interactie tussen mensen.

Deep Democracy Level 1

In de level 1 training wordt de methode Deep Democracy in zijn geheel geïntroduceerd. We focussen op hoe je bij besluitvorming het minderheidsbelang in kunt brengen en kunt benutten. We geven inzicht in de werking van rationele en emotionele patronen in een groep.
Deze training is geschikt voor iedereen die werkt met duo’s, groepen of (grote) groepsconversaties.
Na het volgen de training level 1 krijg je een persoonlijk login op de internationale site van Deep Democracy. Je bent dan geregistreerd met de vermelding van Level 1. Met deze login heb je toegang tot de diverse informatie, documenten, theorie, filmpjes en naslagwerk. Tevens ontvang je een persoonlijk certificaat voor het volgen van de training. 

Trainers: Sandra Buith en Lian Nijenhuis

Aantal deelnemers: minimaal 6 deelnemers en maximaal 10 deelnemers.

Tarief (excl. 21% BTW):
€ 680,- particulier/ZZP tarief
€ 820,- Organisatietarief

 

Agenda Deep Democracy Level 1

26 en 27 november 2019 (VOL)

6 en 7 februari 2020 (VOL)

14 en 15 september 2020

4 en 5 november 2020 

8 en 9 februari 2021

15 en 16 april 2021

Inschrijven of meer informatie? Stuur een mail naar: welkom@deepdemocracynoord.nl

Toegepaste Deep Democracy

In deze tweedaagse training leer je de filosofie van Deep Democracy kennen en de basistools van Deep Democracy toepassen in jouw praktijk. De training kenmerkt zich door de kracht van het doen. Tussen de twee trainingsdagen door oefen je met eigen praktijksituaties. De training wordt gegeven door 2 trainers. Deze training is geschikt voor iedereen die werkt met duo’s, groepen of (grote) groepsconversaties.

Trainers: Sandra Buith en Lian Nijenhuis
Aantal deelnemers: minimaal 6 deelnemers en maximaal 12 deelnemers.

Deze training wordt alleen in company gegeven. 

Deep Democracy voor leiders Co Resolve stijl

De tweedaagse training is ontwikkeld voor leiders die waarde hechten aan inclusie. Door middel van onze leiderschapstraining gebaseerd op de CoResolve stijl van de Lewis Methode van Deep Democracy breiden de deelnemers hun vaardigheden uit in gezamenlijke besluitvorming, het begrijpen van groepsdynamiek, het voeren van moeilijke gesprekken, het oplossen van conflicten en het bouwen van effectieve en efficiënte teams.

Het resultaat:

  • meer gedragen besluiten
  • de werkrelaties in de teams verdiepen en versterken
  • meer impact als leidinggevende in het team
  • effectiever werken

De training kenmerkt zich door de kracht van het doen. De training wordt gegeven door twee ervaren Deep Democracy practitionars. We besteden twee losse trainingsdagen aan het ervaren en oefenen met de gesprekstechnieken van CoResolve. Tussendoor oefenen deelnemers met hun eigen praktijksituaties.

Deze training wordt alleen in company gegeven.

Sandra Buith

Sandra Buith

Kenmerkend voor Sandra: enthousiast, nieuwsgierig, optimistische aanmoediger, oprecht, verbinder, open blik. Sandra is moeder van 2 dochters en woont in Oentsjerk.  

Lian Nijenhuis

Lian Nijenhuis

Kenmerkend voor Lian: sportief, nuchter, eerlijk, energieke aanjager, verbinder, sensitief. Lian is moeder van 3 dochters en woont in Mildam.

Wat vinden deelnemers?

Sandra heeft onze groep leidinggevenden getraind in de uitgangspunten en toepassing van Deep Democracy. Fijn de rustige maar duidelijke manier waarop zij ons hierbij heeft geleid!

Rob de Breij

Directeur/bestuurder , Olmenes

Aanmelden of meer informatie?

Ik heb interesse in:

Ik wil graag:

3 + 4 =

De training heeft mij veel gebracht. Met Deep Democracy maak je zichtbaar wat de échte issues zijn in een groep. Samen kom je tot oplossingen die je alleen nooit had bedacht. Er komt meer evenwichtigheid in inbreng in een groep. Het biedt ruimte voor nuanceringen in standpunten. Het lijkt alsof je tegenover elkaar staat, maar dat blijkt niet altijd zo te zijn. Er blijken meer raakvlakken te zijn dan je van tevoren dacht. Uit de groep halen wat er echt speelt en wat er moet. Mensen komen op een oordeel -loze manier in gesprek.

Carolien Coerts

Teamcoach/Trainer

Verantwoordelijkheden laag leggen, zelforganisatie, resultaatverantwoordelijke teams. Ik kom in veel organisaties waar dit gevleugelde termen zijn. Klinkt mooi maar hoe doe je dat? Hoe zorg ik er voor dat er besluitvorming in groepen plaatsvindt waar bijvoorbeeld geen leidinggevende of proceseigenaar is. En hoe krijg ik de vinger achter de weerstand die er is. Dat was (en is) mijn zoektocht. De training heeft mij veel handvaten gegeven om een aantal basisprincipes toe te kunnen passen. Het is een zeer bruikbare aanpak. Waar ik voorheen graag voorbij ging aan de minderheid, omdat ik toch vooral de voortgang in een project wilde maken, denk ik nu laat ik daar eens aandacht aan geven. Wat heeft iemand met een minderheidsstem nodig om mee te gaan met de rest? En het werkt!

Sigrid Fekken

Fekken Interim Management

Aanmelden voor de gratis weblogs

Je bent succesvol aangemeld.